Exposició: “Una altra manera de mirar”

De Xavier Martí
del 3 al 18 de juny
Tipus d'entrada: Lliure
Organitzadors: 
Centre Cultural Sanfeliu
Lloc: Centre Cultural Sanfeliu(Centre Cultural Sanfeliu)
C. Emigrant 27  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

“Una altra manera de mirar” pretén aproximar-nos a la possibilitat de veure els objectes i les imatges d’una manera diferent per a la qual varen ser pensats. La desconstrucció, l’expulsió de la imatge del context en què va ser creada, permet explorar altres àmbits d’expressió i altres missatges totalment diferents de la idea originària.


En un mon globalitzat, saturat de significats pels milers de milions d’imatges que cada dia es publiquen, la banalització, fins i tot la seva manipulació descarada, el seu tractament amb la tècnica del collage, permeten una enorme multiplicitat de resultats i significats.
La utilització de materials reciclats (paper de diari, cartró, paper d’embalar…) reivindica la reutilització
dels materials i la possibilitat d’expressar art i emocions amb materials “no nobles”.


Si el planeta és limitat i els seus recursos finits, si cal lluitar contra el malbaratament i l’espoli de matèries del capitalisme industrial, també l’expressió artística pot utilitzar aquest camí en un sentit creatiu i, fins i tot, subversiu.


“Una altra manera de mirar” convida a reflexionar sobre aquests conceptes, i ho fa des de la proximitat i quotidianitat d’elements i materials de la nostra vida diària".

Veure imatge de Exposició: “Una altra manera de mirar” (nova finestra)
Centre Cultural Sanfeliu | Carrer Emigrant, 27 | 08906 L'Hospitalet | Tel. 93 403 63 59 | ccultural.sanfeliu@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat