07/06/2021

Audició alumnes del curs de guitarra

A mans de Francisco Vázquez
Veure imatge de Audició alumnes del curs de guitarra (nova finestra)

La darrera setmana vam gaudir, al Centre Cultural Sanfeliu,  de l'audició dels alumnes del curs de guitarra impartit per Francisco Vázquez. El concert es va realitzar en dos dies diferents per garantir les mesures de prevenció de la Covid-19.

Un d'aquests dies, es va dedicar als alumnes més joves i un altre, als adults. Tots dos grups ens van mostrar la seva evolució durant aquest any i van tocar les cançons que han après en aquest temps.

Ha sigut un any complicat, com tots sabem, però tant els alumnes com el professor del curs de guitarra han fet prevaldre les seves ganes d'aprendre en tot moment. A través de sesions virtuals o individuals (quan la pandèmia ho ha permès) han continuat el seu procés d'aprenentatge amb les mínimes interrupcions.

El resultat va ser molt bó i durant aquesta audició vam poder escoltar cançons de tots els estils. Per tot això, hem de donar l'enhorabona tant als alumnes del curs com al seu professor Francisco Vázquez pel gran treball realitzat que té més mérit, si cap, en un any tan difícil.

Felicitats a totes i a tots!

https://photos.app.goo.gl/BHcKvsK8MRJS4daZ9

Centre Cultural Sanfeliu | Carrer Emigrant, 27 | 08906 L'Hospitalet | Tel. 93 403 63 59 | ccultural.sanfeliu@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat