Històric d'activitats

Veure imatge de  Mesures preventives contra el COVID-19 (nova finestra)
Mesures preventives contra el COVID-19
Suspensió activitats Centre Cultural Sanfeliu

L’agenda cultural de L’Hospitalet s’ha vist afectada per l’evolució del coronavirus, amb la desconvocatòria d’activitats i el tancament d’equipaments.Durant un periode minim de quinze dies, tanquen les vuit biblioteques, l’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts, els Centres Culturals, Torre Barrina, Museu de L'Hospitalet, Centre d’Art Tecla Sala i Fundació Arranz-Bravo.

Aquesta situació també afecta les programacions de música i escena, amb la suspensió dels espectacles del Teatre Joventut i l’Auditori Barradas. Els dos equipaments intentaran reprogramar les activitats quan es normalitzi la situació.

La Quinzena metropolitana de la dansa, se suspèn fins al juliol, quan els vuit ajuntaments implicats intentaran reprogramar les activitats de carrer. Pel que fa als espectacles que s’havien de fer en teatres, estaran condicionats a la disponibilitat de les companyies i les programacions dels equipaments.

Aquesta situació es mantindrà per un període mínim de quinze dies i s’anirà actualitzant en funció de les informacions de les autoritats sanitàries.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Divendres, 16 de desembre, 19:00 h

Monòleg de Raul Alcaraz

Fem L'Humor
Veure imatge de Monòleg de Raul Alcaraz (nova finestra)

El proper 16 de desembre a les 19h, Raúl Alcaraz arriba a Sanfeliu per primera vegada. Molta il·lusió per creuar el pont del tren i pujar al barri.

Amb Fem L'Humor farà repàs dels seus 13 anys de professional amb el seu monòleg més hospitalenc: Infància, jocs, "Los Pajaritos", la Florida, Can Boixeres,... no hi havia mòbils! Les persones parlaven les unes amb les altres.Farà repàs dels seus acudits més autòctons per donar-se a conèixer al "Sector Sanfeliu".

No us el perdeu!!
80 minuts de riure per sentir-se indentificat!!

Dijous, 24 de novembre, 20:00 h

Mío, Tuyo, Nuestro, De nadie…, amb Shuarma

Amb motiu del Festival Acròbates
Veure imatge de Mío, Tuyo, Nuestro, De nadie…, amb Shuarma (nova finestra)

Etcétera és el primer poemari de Shuarma, artista, vocalista d’Elefantes i un dels compositors més carismàtics del panorama pop nacional. «Els textos que componen aquest llibre persegueixen la voluntat d'allunyar-te de la realitat, portar-te a un altre lloc i suggerir-te noves visions, no les meves, sinó les que et sorgeixin a tu a través de les meves propostes. Jo encenc la metxa i tu explotes. Encara que a dir veritat ets tu qui encén la metxa en decidir-te a llegir. Sempre comences tu».

Entrada lliure fins a completar l'aforament.

Divendres, 25 de novembre, 20:00 h

Voces Veladas

Amb motiu del XVII Cicle L'h Blues & Boogie
Veure imatge de Voces Veladas (nova finestra)

Voces veladas és un espectacle que tracta de donar visibilitat dins del món de la música a algunes dones actualment oblidades.Aquest treball gira al voltant d'aquestes sis artistes: Betty Comden i Carolyn Leigh (lletristes d'estàndards de jazz i musicals de Broadway), Blossom Dearie (intèrpret, pianista i compositora), Ann Richards, Chris Connor i June Christy (cantants). Totes elles van demostrar un gran talent i una gran capacitat creadora.

L'entrada serà lliure fins a completar l'aforament.

Dimarts, 8 de novembre, 18:30 h

Xerrada del veterinari Ariel Reboli 

Organitzat per la Federació Ornitològica Catalana
Veure imatge de Xerrada del veterinari Ariel Reboli  (nova finestra)

Ariel Reboli, metge veterinari dedicat a l'ornitologia, realitzarà una xerrada al Centre Cultural Sanfeliu on es tractaran els següents temes: salud dels ocells, gestió de l'aviari, preparació de concursos, tractament de patologies, diferents formes de cries,  desinfecció. També hi haurà un torn de precs i preguntes

La xerrada tindrà lloc a la sala d'actes del Centre el dimarts 8 de Novembre a les 18:30h. L'entrada serà lliure.

Dimarts, 4 d'octubre

Tall i confecció

Veure imatge de Tall i confecció (nova finestra)

Fer roba o arranjar-la està a l’abast de tothom, però cal aprendre a fer patrons, tallar... i cosir.

Dies: els dimarts i els dijous

Horari: de 16.00 a 19.00 h

Inici:  4 d’octubre

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
  • Aquí trobareu informació i imatges de totes les exposicions que ja s'han fet al centre.
  • Aquí trobareu informació i imatges de concerts, teatre, dansa, etc que ja s'hagin fet al centre

  • Aquí trobareu resums d'activitats, imatges, vídeos. etc

Centre Cultural Sanfeliu | Carrer Emigrant, 27 | 08906 L'Hospitalet | Tel. 93 403 63 59 | ccultural.sanfeliu@l-h.cat