Històric d'activitats

Veure imatge de  Mesures preventives contra el COVID-19 (nova finestra)
Mesures preventives contra el COVID-19
Suspensió activitats Centre Cultural Sanfeliu

L’agenda cultural de L’Hospitalet s’ha vist afectada per l’evolució del coronavirus, amb la desconvocatòria d’activitats i el tancament d’equipaments.Durant un periode minim de quinze dies, tanquen les vuit biblioteques, l’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts, els Centres Culturals, Torre Barrina, Museu de L'Hospitalet, Centre d’Art Tecla Sala i Fundació Arranz-Bravo.

Aquesta situació també afecta les programacions de música i escena, amb la suspensió dels espectacles del Teatre Joventut i l’Auditori Barradas. Els dos equipaments intentaran reprogramar les activitats quan es normalitzi la situació.

La Quinzena metropolitana de la dansa, se suspèn fins al juliol, quan els vuit ajuntaments implicats intentaran reprogramar les activitats de carrer. Pel que fa als espectacles que s’havien de fer en teatres, estaran condicionats a la disponibilitat de les companyies i les programacions dels equipaments.

Aquesta situació es mantindrà per un període mínim de quinze dies i s’anirà actualitzant en funció de les informacions de les autoritats sanitàries.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Del dimarts 14 al dijous 30 de juny

Exposició de fotografies: "Paseando por Barcelona"

A càrrec d'Antonio Trujillo
Veure imatge de Exposició de fotografies: "Paseando por Barcelona" (nova finestra)

«“Paseando por Barcelona” es una recopilación de imágenes captadas en la ciudad de Barcelona y alrededores. La exposición muestra el día a día de sus calles, plazas y rincones.


La mayoría de las imágenes están tomadas en el barcelonés barrio del Born, lugar favorito para fotógrafos y turistas que visitan la ciudad durante todo el año. En las imágenes podemos observar que sus calles están llenas de auténticas obras de arte urbano y podemos escuchar un concierto de fabulosos músicos callejeros.

INAUGURACIÓ: DIMARTS 14 DE JUNY A LES 18H

Del dilluns 14 de febrer al dilluns 25 d'abril, 17:30 h

Alfabetització digital per a famílies a l'Hospitalet

Amb espai cangur per als més petits i petites
Veure imatge de Alfabetització digital per a famílies a l'Hospitalet (nova finestra)

Si no voleu quedar-vos sense la vostra plaça, ja podeu fer la vostra inscripció gratuïta per tal de poder assistir al taller d'Alfabetització digital per a famílies que tindrà lloc els dilluns de 17:30h a 19:00h al Centre Cultural Sanfeliu. 

Disposem d'espai cangur pels infants. Les places són limitades, així que afanyeu-vos a reservar la vostra. Podeu fer-ho a través del correu alfabetitzaciodigital.lh@gmail.com, o bé, a través del número de telèfon  673729709.

No us ho perdeu!

del dimarts 11 al dimarts 25 de gener, 19 h

Exposició de pintures: " Temps per aprendre"

Alumnes del taller de pintura

“Temps difícils per a tots, dies llargs; mesos eterns. Se’ns ha capgirat la vida, però nosaltres hem trobat un punt de referència, la pintura.

Del dijous 9 al dijous 23 de desembre

Exposició: Bufanúvols

Una producció de TR3S + U: Francesc de Lanuza, Francesc Ylla, Valle Aguilar.
Veure imatge de Exposició: Bufanúvols (nova finestra)

Si sabem que existeix l’inexplicable podem tenir respostes a moltes coses... Tan inexplicables com les imaginaria un “bufanúvols”. Un somni no és tan imaginari ni utòpic com sembla. Tots ens imaginem i somiem les nostres pròpies utopies i les inflem i fem volar com un núvol dins un cel esperançador.

Divendres, 17 de desembre, 18:30 h

EMMCA i el projecte Escolta l'Art fem costat a la Marató de TV3

Amb taquilla inversa per a la Marató de TV3

El proper 17 de desembre a les 18.30h l'alumnat de percussió clàssica de l'EMMCA i els participants del projecte Escolta l'Art faran un concert amb taquilla inversa per fer costat a la Marató de TV3 que enguany té com a tema central les malalties mentals.

Després del concert hi haurà una taula rodona sobre salut mental i música.

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
  • Aquí trobareu informació i imatges de totes les exposicions que ja s'han fet al centre.
  • Aquí trobareu informació i imatges de concerts, teatre, dansa, etc que ja s'hagin fet al centre

  • Aquí trobareu resums d'activitats, imatges, vídeos. etc

Centre Cultural Sanfeliu | Carrer Emigrant, 27 | 08906 L'Hospitalet | Tel. 93 403 63 59 | ccultural.sanfeliu@l-h.cat