Històric d'activitats

Veure imatge de  Mesures preventives contra el COVID-19 (nova finestra)
Mesures preventives contra el COVID-19
Suspensió activitats Centre Cultural Sanfeliu

L’agenda cultural de L’Hospitalet s’ha vist afectada per l’evolució del coronavirus, amb la desconvocatòria d’activitats i el tancament d’equipaments.Durant un periode minim de quinze dies, tanquen les vuit biblioteques, l’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts, els Centres Culturals, Torre Barrina, Museu de L'Hospitalet, Centre d’Art Tecla Sala i Fundació Arranz-Bravo.

Aquesta situació també afecta les programacions de música i escena, amb la suspensió dels espectacles del Teatre Joventut i l’Auditori Barradas. Els dos equipaments intentaran reprogramar les activitats quan es normalitzi la situació.

La Quinzena metropolitana de la dansa, se suspèn fins al juliol, quan els vuit ajuntaments implicats intentaran reprogramar les activitats de carrer. Pel que fa als espectacles que s’havien de fer en teatres, estaran condicionats a la disponibilitat de les companyies i les programacions dels equipaments.

Aquesta situació es mantindrà per un període mínim de quinze dies i s’anirà actualitzant en funció de les informacions de les autoritats sanitàries.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
del dimarts 9 al dimarts 23 de febrer

Exposició: Addició i art

A la sala d'exposicions del Centre Cultural Sanfeliu

L'Associació d'artistes de L'Hospitalet Drapaire-Art presenta l'exposició "Addició i art", un treball realitzat per diversos artistes que busca donar confiança, reforçar l'activitat i la creativitat a través de la millora de la personalitat.

Divendres, 18 de desembre, 19:00 h

Concert de Francisco Vázquez

A la sala d'actes del Centre Cultural Sanfeliu

Una any més , el professor del taller de guitarra del Centre Cultural, Francisco Vázquez, ens oferirà un concert per a guitarra amb un repertori variat on podrem gaudir de les habilitats d'un mestre de la guitarra espanyola. El concert serà gratuït però es farà una taquilla inversa per donar els beneficis obtinguts a la Marató.

Dijous, 17 de desembre, 20h

Concert de Rebeca Jiménez

Rebeca Jiménez és una artista amb més de 10 anys de trajectòria en solitari i quatre discos a les seves esquenes, que ens proposarà un viatge musical que va des del pop-rock passant pel soul fins arribar a les ranxeres i als ritmes llatins.

del dimarts 27 d'octubre al dimarts 10 de novembre

Exposició: Somiatruites

Un projecte de tr3s + 1n

Si sabem que existeix l’inexplicable podem tenir respostes a moltes coses... Tan inexplicables com les imaginaria un somiatruites. Un somni no és tan imaginari ni utòpic com sembla. Tots ens imaginem i somiem les nostres pròpies utopies, i les cuinem al nostre pensament amb l’esperança de poder-nos menjar la truita del nostre desig imaginari.

Divendres, 23 d'octubre, 19:00 h

TRÈVOL'H. Festival de MÀGIA de prop de L'Hospitalet

Veure imatge de TRÈVOL'H. Festival de MÀGIA de prop de L'Hospitalet (nova finestra)

GALA GABI PARERAS

 

L’admirat i estimat Gabriel Pareras, des dels seus inicis al Llantiol als anys 80 influenciat pels reconeguts mags de l’època i sobretot per la figura d’Arturo d’Ascanio, va iniciar un camí ascendent que el va convertir en una personalitat influent de l’il·lusionisme de prop mundial. La seva evolució professional, principalment centrada en l’estudi i la docència, va cristal·litzar en una màgia que advoca per la ficció i treballa sobre ella. L’agost del 2020 en Gabi ens va deixar, però els seus alumnes, companys i amics volen retre-li un petit homenatge posant sobre el tapet la màgia que els va compartir.

 

 

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
  • Aquí trobareu informació i imatges de totes les exposicions que ja s'han fet al centre.
  • Aquí trobareu informació i imatges de concerts, teatre, dansa, etc que ja s'hagin fet al centre

  • Aquí trobareu resums d'activitats, imatges, vídeos. etc

Centre Cultural Sanfeliu | Carrer Emigrant, 27 | 08906 L'Hospitalet | Tel. 93 403 63 59 | ccultural.sanfeliu@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat