Històric d'activitats

Veure imatge de  Mesures preventives contra el COVID-19 (nova finestra)
Mesures preventives contra el COVID-19
Suspensió activitats Centre Cultural Sanfeliu

L’agenda cultural de L’Hospitalet s’ha vist afectada per l’evolució del coronavirus, amb la desconvocatòria d’activitats i el tancament d’equipaments.Durant un periode minim de quinze dies, tanquen les vuit biblioteques, l’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts, els Centres Culturals, Torre Barrina, Museu de L'Hospitalet, Centre d’Art Tecla Sala i Fundació Arranz-Bravo.

Aquesta situació també afecta les programacions de música i escena, amb la suspensió dels espectacles del Teatre Joventut i l’Auditori Barradas. Els dos equipaments intentaran reprogramar les activitats quan es normalitzi la situació.

La Quinzena metropolitana de la dansa, se suspèn fins al juliol, quan els vuit ajuntaments implicats intentaran reprogramar les activitats de carrer. Pel que fa als espectacles que s’havien de fer en teatres, estaran condicionats a la disponibilitat de les companyies i les programacions dels equipaments.

Aquesta situació es mantindrà per un període mínim de quinze dies i s’anirà actualitzant en funció de les informacions de les autoritats sanitàries.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Divendres, 23 d'octubre, 19:00 h

TRÈVOL'H. Festival de MÀGIA de prop de L'Hospitalet

Veure imatge de TRÈVOL'H. Festival de MÀGIA de prop de L'Hospitalet (nova finestra)

GALA GABI PARERAS

 

L’admirat i estimat Gabriel Pareras, des dels seus inicis al Llantiol als anys 80 influenciat pels reconeguts mags de l’època i sobretot per la figura d’Arturo d’Ascanio, va iniciar un camí ascendent que el va convertir en una personalitat influent de l’il·lusionisme de prop mundial. La seva evolució professional, principalment centrada en l’estudi i la docència, va cristal·litzar en una màgia que advoca per la ficció i treballa sobre ella. L’agost del 2020 en Gabi ens va deixar, però els seus alumnes, companys i amics volen retre-li un petit homenatge posant sobre el tapet la màgia que els va compartir.

 

 

Dissabte, 24 d'octubre, 11:00 h

TRÈVOL'H. Festival de MÀGIA de prop de L'Hospitalet

Taller “MÀGIA EN FAMÍLIA”

 

Taller teòric i pràctic en què es presenten conceptes bàsics de la màgia, s’inicia en el maneig de les cartes i es pretén assolir la capacitat d’executar una breu rutina de màgia en família.

Dijous, 22 d'octubre, 19:00 h

TRÈVOL'H. Festival de MÀGIA de prop de L'Hospitalet

GALA DE MÀGIA

Els mags de l’Escola de Màgia de L’Hospitalet MàgiaLH i de l’Associació per al Foment de la Màgia Actitud W242 ens oferiran un pessic de la seva passió per aquest art. Un espectacle dissenyat i produït per a l’ocasió. Simplement, un espectacle únic.

Dissabte, 24 d'octubre, 17:00 h

TRÈVOL'H. Festival de MÀGIA de prop de L'Hospitalet

CONFERÈNCIA a càrrec de Luis Olmedo

 

Acció formativa magistral impartida per Luís Olmedo, un dels més prometedors mags de la nova generació d’il·lusionistes d’Espanya.

 

Dissabte, 24 d'octubre, 21.15h

Festival TrèvoLH: "Mi público soñando en colores" de Miguel Ajo

Veure imatge de Festival TrèvoLH: "Mi público soñando en colores" de Miguel Ajo (nova finestra)

El públic que veu un espectacle de màgia és especial i Miguel Ajo ho sap. De la mà d'aquest singular artista descobrirem totes les característiques necessàries per a convertir-nos en autèntics experts a través dels seus jocs. Intuïció, nivell, atenció, capacitat de joc ...Tot això serà necessari per acabar el xou somiant en colors.

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
  • Aquí trobareu informació i imatges de totes les exposicions que ja s'han fet al centre.
  • Aquí trobareu informació i imatges de concerts, teatre, dansa, etc que ja s'hagin fet al centre

  • Aquí trobareu resums d'activitats, imatges, vídeos. etc

Centre Cultural Sanfeliu | Carrer Emigrant, 27 | 08906 L'Hospitalet | Tel. 93 403 63 59 | ccultural.sanfeliu@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat